O nas

O nas

Sva Tim in Marli, ustanovitelja trgovine stumfi.si. Pred nekaj leti sva s stumfi.si začela v študentski sobi, jo kmalu prerasla in se preselila v svoje prostore z lastno proizvodnjo. Vsako leto ustvarimo na desetine služb in podarimo na tisoče barvitih nogavic družinam v stiski. Hvala vsem, ki nas podpirate na tej poti ❤️

Pri stumfi.si ponujamo preko 50 dizajnov personaliziranih nogavic, blazin in majic. S svojo lastno proizvodnjo sami nadzorujemo stroške izdelave, kvaliteto in proizvodnje čase. Prepričani smo, da boste na naši strani našli perfektno personalizirano darilo ne glede na priložnost ali osebo.

Na tisoče strank se redno vrača k nam zahvaljujoč kvaliteti, veliki izbiri dizajnov, ekspresno hitri proizvodnji in prijazni podpori strankam. Več o zadovoljnih strankah tukaj.

Kaj delamo?

Ustvarjamo personalizirane nogavice, blazine in majice z obrazom tebe, tvoje domače živali ali prijatelja. Naši izdelki garantirano nasmejijo.

Kako delamo?

Vsako prejeto naročilo pregleda ekipa oblikovalcev, iz slike izloči le obraze ter jih pošlje ekipi za proizvodnjo ki jih natisnje na naročene izdelke.

Kaj nas dela posebne?

Smo originalne nogavice z obrazom v Sloveniji. Posebne nas delajo izkušnje, lastna proizvodnja, kvaliteta izdelkov, hiter čas dostave in široka izbira dizajnov.